Strive Sport TV

Så er den nye fodboldkanal klar: Strive Sport TV – kanalen, der indeholder det meste og bedste fra den spanske og italienske fodboldliga.

Strive Sport TV giver dig fodbold fra to af de allerbedste ligaer i Europa, nemlig La Liga og italienske Serie A. Med verdensstjerner som Ronaldo, Messi og Modric i aktion for store hold som Juventus, Barcelona og Real Madrid får du den bedste fodbold hjemme i stuen hver weekend! Strive Sport TV sender mellem 8 og 10 kampe live fra hver runde, fordelt på de to ligaer.

Inkluderet i TV-Basis, Familie og Maxi-pakken
Altibox har indgået en aftale om den nye premium sports-kanal. Den gode nyhed er, at kanalen automatisk kommer i de tre grundpakker – Basis, Familie og Maxi UDEN merpris.  

Kanal-placering
Placeringen af kanalen afhænger af, hvilke andre tv-kanaler du har i tv-pakken. I de fleste tilfælde vil den ligge på en kanalplads over nummer 30, medmindre du selv har sorteret i dine kanaler.

Danske kommentatorer
Op til 8 ud af 10 ugentlige kampe har danske kommentatorer, og du kan også se eksklusive magasinprogrammer før og efter hver runde.