Et væld af juleunderholdning

Vi har fundet en masse gode, sjove, finurlige og rørende anbefalinger til TV-underholdning, som du kan se, mens du venter. 

Alt indhold kan ses på Viaplay og nogle af dem kan du også finde på Filmstriben, som er bibliotekernes gratis filmdatabase.
Det er ren og skær anbefaling - et idékatalog - til god juleunderholdning, og vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde at hjælpe med brugeroprettelse på streamingtjenesternes platforme. 

 

Breinholt

1. december

Breinholts julekalender sæson 2

Vi starter med en julekalender - mest for voksne.

Med Breinholts julekalender er der garanti for maksimal julestemning, når Anders Breinholt, Søren Rasted, Carsten Berthelsen og deres gæster smager sig igennem 24 dejligt skummende øl – på en mission om at finde årets bedste juleøl.

Se den på Viaplay
Malous jul

2. december

Malous jul

Julefilm for børn og voksne.
Malou kommer i pleje hos juleglade Bibi og Leif, men hun hader både jul og plejeforældrene. Det bliver ikke nemmere, da Malou opdager den hidsige nisse Nils, der vil gøre alt for at få hende smidt ud. 

Se den på Viaplay Se den på Filmstriben
Julekysset

3. december

Julekysset

Romantisk drama fra 2011.
Efter et spontant kys, ender en ung designer med at forelske sig i sin krævende chefs kæreste, mens hun pynter hans hjem inden en julefest.

Se den på Viaplay her
Familien Jul

4. december

Familien Jul i nissernes land

Familiefilm / Eventyr for børn og voksne.
Nissen Pixy dukker som en stor overraskelse op hos Familien Jul allerede den 1. december. Han er der dog kun for at hente den nissehue, han glemte sidste år, som også gemmer på en hemmelighed.

Lej den på Viaplay Se den på Filmstriben
Julemandens datter

5. december

Julemandens datter - Jagten på Kong Vinters krystal

Familiefilm / Eventyr for børn og voksne.
En dag bliver Kong Vinters magiske krystal stjålet og Lucias bedste ven Oscar kommer under mistanke for tyveriet. De to bedste venner må nu finde den rigtige tyv og bevise Oscars uskyld.

Lej den på Viaplay
Minirensdyret Elliot

6. december

Mini-rensdyret Elliot

Film for både store og små.
På Nordpolen har Julemanden problemer: Et af hans otte rensdyr går på pension, og der er ikke lang tid til juleaften. I mellemtiden, i North Dakota på en farm, møder vi hesten Elliot, der har ambitioner om at blive et rensdyr! Kan Elliot redde julen?

Se den på Viaplay Se den på Filmstriben
A puppy

7. december

En uventet jul

Komedie / Romantik
Noelle har det perfekte setup: Et succesfuldt job, en flot kæreste og et drømmeliv. Men efter at have adopteret en pragtfuld hundehvalp, vendes hendes liv på hovedet, og kun lidt julemagi kan rette op.

Se den på Viaplay
Arthur

8. december

Arthurs julegaveræs

En julefilm for alle
Hvordan bærer julemanden sig ad med at dele milliarder af gaver ud til verdens børn på én eneste aften? Med en hær af toptrænede nisser og et enormt højteknologisk kontrolcenter på Nordpolen.

Se den på Viaplay
Julekongen

9. december

Julekongen - Full rustning

Familiefilm / Eventyr
Mira er dybt bekymret. Julen nærmer sig, og familien Gran er i så store vanskeligheder, at de ikke engang har råd til julepynt.

Lej den på Viaplay
Smølferne

10. december

Smølferne - Et juleeventyr

Animation / Eventyr
Julen er kommet til smølfernes landsby! Det er en tid på året, alle smølfer glæder sig til, undtagen én: Gnavensmølf, og der bliver brug for Gammelsmølfs trylledrik.

Køb den på Viaplay
Juleenglen

11. december

Juleenglen / How Sara got her wings

Drama
Den gode samaritaner Sarah Fitzpatrick er ude for en dødsulykke lige inden jul, og befinder sig pludselig i lobbyen ved porten til Himlen. Hun er sikker på at blive lukket ind, og bliver chokeret, da hun finder ud af at hendes navn ikke er på listen.

Se den på Viaplay
Grinchen

12. december

Grinchen - julen er stjålet

En rigtig børnefilm
Den gnavne, sure Grinch planlægger at ødelægge julen for sine glade naboer i Hvemstrup. Men kan en lille piges venlighed ændre hans hjerte?

Se den på Viaplay
Julens overraskelser

13. december

Julens overraskelser

Komedie / Romantik
En kvinde modtager gaver fra en anonym tilbeder, som er inspireret af julesangen "12 Days of Christmas".

Se den på Viaplay
Surviving Christmas

14. december

Surviving Christmas

Komedie / Romantik
En ensom, succesfuld og modbydelig ung millionær vender tilbage til sit barndomshjem og betaler den fremmede familie, der nu bor der, for at tilbringe julen sammen med ham.

Se den på Viaplay
Emma & Julemanden

15. december

Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

11-årige Emma er en fantasifuld pige, der føler sig glemt af sin store familie. Emma elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste Julemanden Nicolas og hans kone Julie, bliver det begyndelsen på en hæsblæsende rejse ind i Elverriget. Sammen skal de nemlig redde Nicolas og Julies nyfødte datter fra den forbitrede Elverdronning, som har forbudt kærlighed i Elverriget

Se den på Viaplay Se den på Filmstriben
Den lille julemand

16. december

Den lille julemand

En film for alle
Julemanden skal finde sin afløser efter de vedtagne tre regler: Afløseren skal hedde Nicholas, være forældreløs og have et rent hjerte! Og julemanden finder på et børnehjem den sande afløser. Men denne får sit hyr med jobbet. Blandt andet fordi han lider af højdeskræk!

Se den på Filmstriben
Office Christmas Party

17. december

Office Christmas Party

Komedie
Da hans strenge søster, som er direktør, truer med at nedlægge hans afdeling, arrangerer afdelingschefen en episk julefest for at sikre en ny kunde, som kan redde deres job. Men ligesom så mange andre julefester går denne fest helt overstyr.

Se den på Viaplay
Den tid på året

18. december

Den tid på året

Hjemme hos Katrine og Mads emmer det af jul. Men under overfladen lurer mange års jalousi, mistro og misforståelser, som begynder at dukke op til overfladen under familiens julemiddag.

Lej den på Viaplay
Peddersen og Findus

19. december

Peddersen og Findus - Den bedste jul nogensiden

Katten Findus har lagt store planer for en perfekt juleaften sammen med sin ejer Peddersen. Der skal bages peberkager, pyntes op, og selvfølgelig skal der findes et flot juletræ.

 

Se den på Viaplay Se den på Filmstriben
Fars fede juleferie

20. december

Fars fede juleferie

Komedie
Clark Griswald har en juledrøm om den perfekte jul - men sådan går det aldrig.

Se den på Viaplay
Nøddeknækkeren

21. december

Nøddeknækkeren og den magiske fløjte

En eventyrfilm for alle. 
Maries største ønske er at blive lille og sorgløs igen, ligesom da hun var barn. Som ved et trylleslag går hendes drøm i opfyldelse, og alt legetøjet fra hendes barndom vækkes til live. Den gyselige nøddeknækker forvandler sig til den tapre prins Georg. Og en ond rottedronning har kastet en forbandelse over ham.

Se den på Viaplay Se den på filmstriben
Hjælp det er jul

22. december

Hjælp, det er jul / Christmas with the Kranks

Komedie / Familiefilm
Ægteparret Luther og Nora Krank er kendt for deres storslåede juleudsmykning. Men i år skal det være anderledes. Deres datter, Blair, er i Peru julen over, så Luther bestiller et julekrydstogt.

Se den på Viaplay
The holiday

23. december

The Holiday

Drama / Komedie
Amanda fra Los Angeles og Iris fra England bor tusindvis af kilometer fra hinanden og har aldrig mødt hinanden, men de har det samme problem: mænd.

Se den på Viaplay
Love actually

24. december

I troede nok lige, at vi havde glemt den vigtigste (for nogen) julefilm nogensinde. Men nej. Hvilken anden film har man lyst til at se juleaftensdag end...

Love Actually

Drama / Romantik
Filmen følger otte meget forskellige par og deres mange problemer med kærligheden i løbet af en hektisk måned lige før jul.

Se den på Viaplay her Se den på Filmstriben