Gratis internet i 12 måneder!

Vi har udvidet området, hvor vi kan levere fiber til også at omfatte Eniig og Nord Energi – så nu er du sikkert også en af de heldige, der kan få Altibox! Og som en lille velkomst, har vi resten af året et vanvittig godt tilbud til alle vores nye kunder.

Kanaler og streaming

150/150 Mbit til 0 kr. i 12 måneder ved køb af tv-pakke

Bestiller du senest den 31. dec., får du en gratis 150/150 Mbit i 12 måneder*, når du samtidig bestiller én af vores billige tv-pakker; Basic+ eller Premium+. 

Du sparer hele 3.708 kr. (309 kr. md.)! Har du i forvejen en tv-pakke, eller abonnerer på nogle streamingtjenester, er der helt sikkert flere penge at spare - for fik vi nævnt, at der er streaming inkluderet i begge tv-pakker? Premium+ har faktisk hele 3 af slagsen.

Brug for mere end 150/150 Mbit? Ingen problem - du kan f. eks. få en 300/300 Mbit til kun 40 kr. md. de næste 12 måneder.

Og husk - installation og oprettelse er gratis

Se fiberforbindelser Se tv-pakker

Så nemt får du tilbuddet


Step1Step2Step3

 

Bestil nu
Google Nest Wifi

Google Nest Wifi - suveræn trådløs dækning

Vi vil gerne, at du får den bedste internetoplevelse i dit hjem - også trådløst. Og derfor har vi lavet et samarbejde med Google!

Med Google Nest Wifi er du sikret en suveræn wifi-dækning i hjemmet. Derudover er der tænkt over designet, så du ikke behøver gemme routeren væk - hvilket også er et plus for dit trådløse signal. 

Vil du vide mere om Google Nest Wifi?

Læs mere

*Oprettelse 0 kr. Mindstepris 6 mdr. internet kombineret m/køb af tv-pakke 1851,54 kr. Gælder ikke, hvis du har været kunde inden for de sidste 6 mdr. Opsiges eller annulleres tv-pakken, frafalder tilbuddet på internet. Efter endt tilbudsperiode koster 150/150 Mbit 309 kr. md. v/køb af tv-pakke. Uden køb af tv-pakke 359 kr. md.