Baggrund
Baggrund

Fiat i Grindsted får bredbåndsmotorvej til hurtig og stabil udveksling af data

Hos Fiat-forhandleren Jensen & Nørgård A/S i Grindsted er erfaring og evnen til at følge med vigtige værdier i forhold til at vejlede kunder. Digitalt er Fiat også på forkant, og er nu koblet på fibernet fra Altibox. Det giver Fiat hurtigt og stabilt bredbånd i hverdagen, og en sikker forbindelse til att udveksle data, når biler skal repareres over internettet.

I et moderne autoværksted som Fiat i Grindsted er digitalisering kommet højt på dagsordenen, da der bliver stillet nye store krav til teknologien. En automekaniker skal f.eks. kunne kommunikere over internettet med bilfabrikken i Italien, mens en styreboks bliver konfigureret. Et udfald i forbindelsen undervejs i reparationen af en styreboks kan have katastrofale følger. Derudover kræver udveksling af data i processen en lynhurtig båndbredde.

Lars Nørgård

“Fiberbredbånd fra Altibox har i høj grad positive virkninger på vores omkostninger.Tidligere oplevede vi mange udfald i internetforbindelsen med Fiat i Italien. Et udfald under reparation af f.eks. en styreboks resulterede ofte i, at styreboksen gik i stykker, hvilket gik hen og blev en meget dyr affære. Det var her, at behovet for stabilt fiberbredbånd for alvor opstod”, siger Lars Nørgård, Jensen & Nørgård A/S.

“Med Altibox har vi har et godt og udbytterigt samarbejde. Vi er meget tilfredse med deres kompetente leverance af 110 % stabilt fiberbredbånd. Vi havde i forvejen et stort kendskab til Altibox, og slog straks til, da vi fik et favorabelt tilbud”. Lars Nørgård, Jensen & Nørgård A/S, Fiat i Grindsted.