Vi kan levere det stærkeste fibernet + billige TV-pakker med streamingtjenester

  • Hurtigt og stabilt fiberbredbånd
  • 100% dækning med Google WiFi
  • NYHED! Tv-pakke inkl. TV 2 Play og Viaplay
  • Smart TV-boks med 'Start Forfra' og 'Program arkiv'

Altibox - vi leverer fibernet og det bedste underholdning til hele familien

Altibox har i mere end 10 år leveret fibernet, telefoni og TV til alle dem i vest- og midtjylland, som kræver den bedste internetforbindelse, de mest attraktive mobilpakker, TV-pakker og streamingtjenester.

Vores mission i Nordjylland er den samme. Vi vil levere den bedste fiberforbindelse og underholdning til alle dine enheder i hjemmet. Se fx vores kampagneside for fibernet i Aalborg.

Vores samarbejde med Google sikrer dit hjem den bedste dækning

Vi kan levere lyn hurtigt fiberbredbånd, som dækker din families behov. Og for at give vores kunder den bedste internetdækning i hjemmet, har vi indgået et samarbejde med Google.

Det betyder, at vi kan levere Googles smarte Google WiFi til vores kunder, og dermed sikre en optimal WiFi-dækning i hele hjemmet. 

Se vores fiberforbindelser

Vi har puttet streamingtjenester i vores TV-pakker

Bestiller du Altibox TV, kan du få samlet alt din underholdning ét sted - nemt og enkelt! Vi har nemlig udover de bedste TV-kanaler også puttet nogle af danskernes favorit streamingtjenester i vores TV-pakker. 

Du er samtidig garanteret den bedste TV-oplevelse med vores nye TV-boks. Den er proppet med smarte funktioner som 'Start Forfra' og '7 dages Arkiv', som giver dig en større frihed, når du ser TV. Vælg mellem TV-pakkerne Basic+ og Premium+.

Se vores TV-pakker

Altibox har i mere end 10 år leveret fibernet, telefoni og TV til alle dem i vest- og midtjylland, som kræver den bedste internetforbindelse, de mest attraktive mobilpakker, TV-pakker og streamingtjenester. Vores mission i Nordjylland er den samme. Vi vil levere den bedste fiberforbindelse og underholdning til hele familien. 

Få besked når du kan få fiber og TV fra Altibox

Udfyld formularen og få direkte besked når vi kan levere danmarks bedste fiberforbindelse og underholdning hjem til dig. 

Familien albinus

Få besked når du kan få fiber og TV fra Altibox 

Udfyld formularen og få direkte besked når vi kan levere danmarks bedste fiberforbindelse og underholdning hjem til dig.