Altibox indgår samarbejde med Google - kunderne skal have den bedste Wifi-oplevelse

Altibox der leverer fibernet og tv-pakker i Danmark og Norge har som de første i Europa, indgået en aftale med techgiganten Google, om at tilbyde Google Wifi til sine kunder. Det nye samarbejde skal sikre, at kunder hos Altibox kan få en stærk og stabil dækning i hele hjemmet.

“Folk forventer et lynhurtigt og stabilt trådløst netværk og med de mange nye ekstra enheder som bliver koblet på hjemmets Wifi, stiller det nye krav til din internetforbindelse. Vi er derfor utrolig glade for vores nye samarbejde med Google, som netop sikrer en stabil dækning i hele boligen og samtidig er super brugervenligt” siger Søren Harding, administrerende direktør for Altibox Danmark.

Et brugervenligt WiFi-system med smarte funktioner og nem opsætning

I mange boliger er en enkel router ikke længere tilstrækkelig, hvis man ønsker at sprede et stærkt Wifi-signal i hele boligen. Det problem løser Google Wifi med sit smarte mesh-system, hvor man placerer flere små routere i sin bolig og dermed opnår en bedre dækning i hele boligen. Google Wifi’s routere sørger for, at dine enheder automatisk opretter forbindelse til den router, der har det stærkeste signal. Det betyder, at når man bevæger sig rundt i huset, kommunikerer routerne med hinanden på en effektiv måde og dermed undgår du døde wifi-zoner og forsinkelser (1). 

Google Wifi opsættes og styres brugervenligt via Googles egen app, som kan give dig indsigt i, hvordan den trådløse dækning er i din bolig. Appen giver desuden adgang til mange smarte funktioner som fx “forældre kontrol”, der gør det muligt at blokere uønskede sider eller sætte Wifi-forbindelsen på pause på dine børns enheder når børnene skal i seng. Den brugervenlige opsætning, de mange smarte funktioner og den stabile Wifi dækning gør at Google Wifi er et oplagt valg for mange familier. Google Wifi vil være muligt at købe for både nye og eksisterende kunder.  

For yderligere information

Henrik Jakobsen, Marketingchef, tlf. 21180888

Om Altibox

Altibox er en norskejet virksomhed, som hører under energikoncernen Lyse Energi med hovedsæde i Stavanger. I 2008 etablerede Altibox sig i Danmark og har i dag over 40.000 kunder i Vest- og Midtjylland via samarbejde med seks energi-/fiberselskaber. Energi-/fiberselskaberne ejer fibernettene, mens Altibox leverer internetadgang, TV og telefoni via fibernettene. Altibox har som den tredjestørste udbyder i Norge mere end 550.000 kunder.

(1) Hjemmets størrelse, byggemateriale og indretning kan påvirke Wi-Fi-signalet. I store huse eller huse med murstensvægge eller lange, smalle arealer kan det være nødvendigt med flere Google Wifi-punkter for at opnå fuld dækning. Signalets styrke og hastighed afhænger af din internetudbyder. Google Wifi kræver bredbåndsforbindelse. Hvert Wifi-punkt kræver et strømstik i nærheden. Appen kræver en mobilenhed med Android 4 (eller nyere) eller iOS 8 (eller nyere)